Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’atur es redueix en més de 400 persones el mes de juny a l’Alt Penedès

L’atur es redueix en més de 400 persones el mes de juny a l’Alt Penedès

És el quart mes concecutiu de baixada en els registres d’aturats a la comarca.

Les dades de l’atur del mes de juny a l’Alt Penedès registren un total de 5.955 persones, el que suposa reducció de 421 persones respecte del mes anterior.

A Vilafranca hi ha 2.462 persones a l’atur, amb una baixada de 197 aturats respecte el mes de maig. A Sant Sadurní hi ha 532 aturats, 18 menys que al maig, als Monjos en són 427, amb una reducció de 46 persones, mentre que a Gelida l’atur baixa en 29 persones, amb un total de 447 aturats. Si s’observen les dades de manera interanual, de juny a juny, cal destacar que el mes de juny del 2020 hi havia a l’Alt Penedès un total de 6.589 persones, és a dir que en relació a fa un any, la reducció ha estat de 634 persones als registres de l’atur de la comarca.
D’altra banda a Catalunya es comptabilitzen 445.862 persones aturades registrades a les oficines de Treball en finalitzar aquest mes de juny, el que suposa una caiguda del 7,5% respecte del mes anterior, amb 35.955 persones aturades registrades menys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: