Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El pop-up gastronòmic i cultural La Manela, d’Art Cava, comença temporada

El pop-up gastronòmic i cultural La Manela, d’Art Cava, comença temporada

Obre portes l’espai d’ArtCava La Manela amb una oferta diferencial per als vespres d’estiu, de dijous i dissabtes.

El passat dijous es va inaugurar el nou projecte d’Art Cava. Un espai que pretén ser referent al Penedès com a pop-up gastronòmic i cultural. Respon al nom de La Manela i està ubicat en un entorn privilegiat al costat de les vinyes del celler.

Els assistents a la inauguració van poder viure i experimentar la identitat singular i diferencial del nou espai, caracteritzat pel disseny de les seves instal·lacions, presidides per contenidors marítims i el concepte food-truck, enmig d’un pati de moreres i de mobiliari còmode i modern.

Amb una actuació en directe del duet Aina i Joan, els assistents van degustar la gastronomia diferencial que el nou espai ofereix, basada en la diversa tipologia de menjars d’arreu del món amb ingredients del Penedès, gràcies a diferents gastro-partners del territori.

L’espai mostra, en la seva primera etapa inaugural, una exposició de l’escultor i professor d’art i escultura a l’escola d’oficis de Barcelona Ramiro-Manel Garcia, que inclou diferents peces distribuïdes per tot l’espai, dotant-lo d’un caràcter únic i especial molt vinculat a l’origen de La Manela.

El projecte d’estiu de La Manela va obrir portes el passat 22 de juliol i restarà obert al públic, seguint la normativa governamental per a la covid-19, fins al mes de setembre, per a poder oferir gastronomia i cultura, a través també d’actuacions de música en viu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: