Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

14 propostes passen a la fase de votació dels pressupostos participatius de Torrelavit

14 de les 30 propostes diferents presentades han passat a la fase de votació dels pressupostos participatius de Torrelavit.

Així ho va explicar aquest dimecres el regidor d’Hisenda, Sergi Urbano, al ple municipal, després de la reunió de la Comissió Municipal dels Pressupostos Participatius celebrada tot just abans del ple. Segons Urbano, l’Ajuntament va rebre un total de 32 sol·licituds amb 36 propostes, sis de les quals estaven repetides.

Després d’analitzar les 30 propostes diferents, la comissió municipal va acordar que n’hi havia un total de 16 que no complien els requisits marcats per les bases reguladores dels Pressupostos Participatius, tres de les quals són actuacions que l’Ajuntament ja tenia programades.

Els ciutadans i entitats que han presentat propostes als Pressupostos Participatius rebran els pròxims dies la informació sobre l’estat de la seva proposta. Els que passin a la fase de votació hauran de decidir ara si volen aprofitar la possibilitat de presentar públicament el seu projecte per demanar el vot de la resta de ciutadans quan s’obri aquest procés el mes d’octubre.

El projecte de Pressupostos Participatius de Torrelavit preveu que les propostes seran exposades i entraran en un procés de votació popular de l’1 al 24 d’octubre i, un cop s’hagin conegut els resultats i els projectes escollits, a partir del desembre i fins el desembre de 2022, tindrà lloc l’execució de les actuacions.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: