Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelavit inaugura la restauració del Pont de les Escoles en el Centenari del poble

Torrelavit inaugura la restauració del Pont de les Escoles en el Centenari del poble

La diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona, amb alcaldesses, alcaldes i regidors del Penedès assisteixen a l’acte d’inauguració d’aquestes obres.

Dissabte es van inaugurar les obres que es van executar durant el 2020 coincidint amb el Centenari de la unió de Terrassola i Lavit. En l’acte, l’alcalde, Manuel Raventós, acompanyat de la diputada de Turisme de la Diputació, Abigail Garrido, i un grup d’alcaldesses, alcaldes i regidors de l’Alt Penedès, va remarcar la importància d’aquest pont, construït després de la unió de Terrassola i Lavit, per a la població. Segons Raventós, el Pont de les Escoles és la metàfora de la unió dels dos pobles a favor del treball conjunt per prosperar en benefici de la comunitat, abraçant l’educació, la cultura i l’esport.

El projecte de restauració del Pont de les Escoles de Torrelavit, integrat en el PUOSC, va suposar una inversió de gairebé 62.000 euros, i va permetre reparar els problemes de l’estructura. Es van apuntalar els vanos, es van eliminar els fongs i altres deposicions per netejar el formigó, es van restituir les armadures en les zones malmeses, es va sanejar el tauler del pont i es van formar desaigües verticals per evitar l’estancament d’aigua i humitat a la plataforma. A més, es va impermeabilitzar l’estructura i es van millorar els suports i la protecció de la base dels fonaments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: