Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gran desplegament de Penedès TV per la transmissió del Vilafranca-Palafrugell

13 professionals van fer possible la retransmissió del partit Digittècnic Vilafranca-Palafrugell

Diumenge a la tarda Penedès Televisió acostar a les llars tota l’emoció de l’hoquei patins, oferint en directe decisiu partit del Patí davant del Palafrugell. La tornada de la promoció d’ascens a l’OKLliga.

Per tal de fer possible la retransmissió, van estar operatives dues unitats mòbils, per garantir la transmissió en Alta Definició, i dos equips de locució: un de la Xarxa i el de Penedès TV. Un desplegament tècnic que comptava amb el suport de 5 operadors de càmera, 2 realitzadors, 1 tècnic de so, 1 tècnic de replay, 1 operador de control de càmera, 2 locutors i un peu de pista. Un total de 13 professionals, sota la direcció tècnica de Jordi Morgades.

D’aquesta manera va ser possible la transmissió d’un partit que també es va poder seguir en directe per streaming a través del web i de manera simultània per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: