Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Formació pràctica pels alumnes del curs ‘Operacions Auxiliars de Magatzem’

Formació pràctica pels alumnes del curs ‘Operacions Auxiliars de Magatzem’

Els alumnes han rebut formació teòrica, però també han pogut fer pràctiques en un lloc de treball real per tal de poder aprofundir en els seus aprenentatges.

L’alumnat d’aquest curs, que es realitza finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya al Centre de Formació Ocupacional Francesc Layret de l’Ajuntament de Vilafranca, ha rebut recentment formació i pràctiques sobre gestió de magatzem per part de l’empresa Selfoods.

Josep Campillor, director d’operacions i de producció de l’empresa de Subirats, productora de conserves de forma tradicional amb ingredients de primera qualitat, i distribuïdora de vins, caves i altres productes d’alimentació i begudes, ha explicat com duen a terme la gestió dels magatzems i ha detallat quines són les competències professionals que més es valoren en el sector. D’altra banda, també ha col·laborat amb el curs oferint pràctiques a l’alumnat, donant-los així l’oportunitat de complementar el seu aprenentatge en un lloc de treball real.

L’equip tècnic municipal, els docents i l’alumnat van estar molt satisfets amb l’experiència amb Selfoods, tant per la bona predisposició i tracte rebut com pel propi contingut de la xerrada què els va ajudar a aprofundir en la matèria d’estudi del grup. El servei d’Ocupació de l’Ajuntament agraeix i destaca la importància de la col·laboració de les empreses del territori en la formació de futurs professionals atès que esdevenen un element clau en el desenvolupament de diversitat de programes formatius, ja sigui en format de pràctiques, visites, xerrades, o masterclass entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: