Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mercat de roba i llibres de La Bresca s’ha celebrat per primer cop a l’aire lliure

Aquest mercat normalment el feien al gener a l’interior del Casal Popular La Gueralda, però per la situació sanitària no es va poder dur a terme. S’ha fet ara a l’aire lliure, aprofitant el bon temps.

El Parc de l’1 d’Octubre acollia dissabte passat aquest mercat, que normalment el col·lectiu organitza al Casal Popular La Gueralda de Vilafranca i que busca donar una segona oportunitat a peces de roba i llibres. Ho explicava des de La Bresca Dani Xavier.

El fet d’haver fet el mercat a l’aire lliure consideren que els ha donat més visibilitat i que s’hi acostessin més persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: