Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torna el mercat d’intercanvi de llibres i roba de La Bresca

Torna el mercat d’intercanvi de llibres i roba de La Bresca

La Bresca organitza aquest 5è Mercat d’Intercanvi de llibres i roba que amb compliment de les mesures Covid es farà a la zona nord del Parc de l’U d’Octubre.

El grup de consum del casal popular La Gueralda, organitza per al proper dissabte 29 de maig una nova edició d’aquesta activitat que pretén donar un segon ús a llibres i peces de roba.

Les persones interessades en participar en l’intercanvi hauran de passar per La Gueralda els dies 26, 27 o 28 en horari de 6 de la tarda a 8 del vespre o el mateix dia 29 de 2/4 de 10 a 11 del matí amb allò que vulguin intercanviar i se’ls lliurarà un tiquet per peça o llibre entregat. Durant el mercat, dissabte d’11 del matí a 2 del migdia, podran bescanviar els tiquets per allò que es vulguin endur. Els tiquets seran indistints per a roba i per a llibres de manera que es podrà intercanviar un tipus d’objecte per un altre.

Tot i les restriccions sanitàries encara vigents, La Bresca no ha volgut perdre l’oportunitat de celebrar una activitat que tradicionalment ha tingut molt bona acollida. Ha calgut però adaptar-ne el format de manera que el mercat no se celebrarà a La Gueralda, on l’entitat té la seu, sinó a la zona nord del Parc de l’U d’Octubre, la propera a la carretera Barcelona. El recinte del mercat disposarà d’un control d’accés per controlar-ne l’aforament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: