Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tercera edició del mercat de roba de segona mà de La Bresca deixa bones sensacions

El Casal Popular de Vilafranca acollia dissabte al matí la tercera edició d’aquesta proposta que fa el col·lectiu La Bresca per tal de promocionar el consum responsable i l’economia social i solidària

El mercat de robà de segona mà s’ha consolidat en aquestes tres edicions, i com recorda Mònica Luna, en aquesta darrera abans d’acabar ja s’havien igualtat les xifres de l’any anterior. S’havien fet més de 220 interncavis.
La filosofia d’aquest mercat de robà de segona mà lliga, com recorda Luna, de manera total en la filosofia del col·lectiu la Bresca que des del 2012 aposta per promoure el consum de diferents productes ecològics i de proximitat promocionant un consum responsable. En aquest cas centrat en la roba, i en la possibilitat d’intercanviar peces en bon estat i que ja son utilitzades per els seus propietaris.
El funcionament és senzill. En els dies previs es pot portar la roba al Casal Popular i es lliuren els tiquets per poder fer el bescanvi. Luna recordava també que si algú encara te tiquets per que no els va utilitzar tots, els pot guardar ja que de cara a Sant Jordi faran un nou mercat d’intercanvi, en aquest cas de llibres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: