Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà la primera Fira de Vins Rebels els propers 6 i 7 de juny

A la fira es podran tastar vins naturals de cellers penedesencs, catalans, espanyols, francesos i, possiblement, alemanys.

Aquest dimarts al matí s’ha presentat a Vilafranca la Fira de Vins Rebels, que se celebrarà a la zona enjardinada del parc de l’U d’Octubre els propers 6 i 7 de juny. La presentació ha anat a càrrec del tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, i de l’elaborador i promotor de la fira, Ton Rimbau. Rimbau és viticultor i elaborador penedesenc de vins naturals al seu Celler Porcellanic, triat per la revista francesa Omnivore Foodbook com a millor vinyater del 2020. Ton Rimbau destacava la qualitat dels vins naturals.

La Fira de Vins Rebels ocuparà un espai de 5.100 m2 del parc de l’U d’Octubre i, malgrat que la seva proposta era obrir-la a una setantena de cellers, l’Ajuntament ha optat per ser prudents i enguany limitar-ho a un màxim de 40 i, si l’aposta té èxit, ampliar-la l’any vinent. Enguany, tal i com explica el regidor Joan Manel Montfort, la fira estarà adaptada a la Covid-19.

La fira se celebrarà diumenge dia 6 de juny, per a públic en general i dilluns dia 7, més pensat per a restauradors, comercials i professionals, que els dilluns solen fer festa. El preu d’accés al recinte, que serà de 15 euros, inclourà una copa Riedel perquè el visitant pugui tastar els vins dels diferents cellers que hi participaran. Les entrades es podran adquirir anticipadament a través del web www.codetickets.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: