Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Oficina del Voluntariat renova la seva pàgina web i reactiva les crides

L’Oficina del Voluntariat renova la seva pàgina web i reactiva les crides

L’Ajuntament de Vilafranca ha dut a terme l’actualització de la pàgina web de l’Oficina del Voluntariat, per tal d’encarar de la millor manera la represa de les activitats.

De cara a la desescalada que s’està engegant, l’oficina s’ha preparat per a obrir-se de nou a la ciutadania amb nous continguts i crides de voluntariat actualitzades segons les necessitats i demandes actuals. El web és participacioivoluntariat.vilafranca.cat

Durant aquests mesos de pandèmia, l’Oficina del Voluntariat no ha restat aturada; conjuntament amb les entitats, s’ha replantejat la manera de comunicar-se amb ciutadans i voluntaris, oferint un caire més fresc i intuïtiu que farà més senzill accedir als continguts de la web.

Així mateix, el relaxament de les restriccions ha portat a reactivar algunes accions i activitats que havien restat aturades. L’Oficina del Voluntariat convida tothom a accedir a la pàgina web per conèixer i participar de les seves activitats.

Per a ser atès a l’Oficina del Voluntariat, cal demanar cita prèvia des de la mateixa web o per via telefònica / whatsapp al 608349528.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: