Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Oficina del Voluntariat de Vilafranca coordina diverses iniciatives solidàries

El suport a la població més vulnerable i fer arribar material de protecció al personal sanitari són algunes de les tasques amb les que col·labora el voluntariat de Vilafranca.

En plena crisi sanitària de coronavirus, l’Oficina del Voluntariat de l’Ajuntament de Vilafranca està articulant, amb el suport d’empreses i entitats socials, accions adreçades a donar resposta a les necessitats de la població d’alt risc de Vilafranca.

Alhora coordina iniciatives per respondre a les necessitats de material de protecció dels serveis sanitaris.

L’Oficina canalitza els molts oferiments que li arriben aquests dies a través de les entitats socials Ressò, Càritas i Creu Roja Alt Penedès, per donar suport als diferents projectes que tenen en marxa. Entre les accions que s’estan coordinant hi ha, per exemple, el repartiment d’àpats a domicili que prepara el restaurant Casanova de La Bleda per a persones sense sostre i gent gran que viu sola.

D’altra banda, cosidores de tota la comarca estan fent bates per l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. L’Ajuntament s’encarrega del transport de tot aquest material mitjançant la Policia Local i la Unitat de Serveis.

Zaballa destaca el papers dels ajuntaments i la seva capacitat organitzativa per protegir les persones més vulnerables en aquesta crisi.

Tant des de l’Oficina del Voluntariat com des del propi Ajuntament destaquen que «el millor voluntariat que es pot fer és quedar-se a casa».

El contacte amb l’Oficina del Voluntariat es pot fer a través del seu mòbil 608 349 528 o al correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: