Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Alt Penedès torna a ser finalista als premis Siemens

És un dels deu centres que opten als tres premis, que es donaran a conèixer el 29 de juny.

L’institut Alt Penedès de Vilafranca torna a formar part de la llista de finalistes del dotzè concurs de prototips de Siemens ‘Automatización y Digitalización. Industria 4.0’. És un dels deu centres que opten als tres premis, que es donaran a conèixer el 29 de juny.

El projecte de l’institut Alt Penedès és diu Kunchenladen Vier.Null, o Reposteria Quatre.zero i ha estat ideat i materialitzat per alumnes del Grau Superior d’Automatització i Robòtica Industrial. Es tracta d’un sistema que permet detectar macarons defectuosos a través de visió artificial, separar-los i substituir-los per altres que estiguin en bon estat.

Més informació

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: