Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital de Vilafranca porta ja dues setmanes sense ingressats amb coronavirus

També fa més de quinze dies que no produeix cap víctima mortal per Covid als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf.

Aquestes són algunes de les dades destacades de l’informe que cada dilluns fa públic el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf de seguiment de la pandèmia. Es confirma la bona situació que viu la comarca de l’Alt Penedès. A l’hospital de Vilafranca no hi ha cap ingressat amb coronavirus i no s’ha produït cap víctima mortal des del passat 17 de maig. Al centres sanitaris del Garraf tampoc no hi ha noves víctimes i en aquests moments hi ha 10 ingressats amb símptomes de covid, són quatre persones més que en l’informe del dijous passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: