Dijous, 9 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La paisatgista Soazig Darnay és la nova presidenta del CEPvi, que afronta nous reptes

La paisatgista Soazig Darnay és la nova presidenta del CEPvi, que afronta nous reptes

El CEPvi ha renovat la junta amb l’objectiu de convertir-se en el pal de paller del debat sobre el model de futur del territori i el paisatge vitícola.

La paisatgista Soazig Darnay, al capdavant d’un equip transversal i pluridisciplinar, és des de dijous passat la nova presidenta del Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola, el CEPvi. L’assemblea anual de l’entitat va aprovar, per unanimitat, la renovació de la junta directiva.

L’equip que acompanya Darnay en la gestió de l’entitat el formen Kathy Lindstrom (arquitecta), que serà la tresorera de l’entitat; Montserrat Massana (periodista), secretària; Pau Batlle (arquitecte), vocal; i Roger Rovira (enginyer agrònom), vocal.

L’objectiu de la nova junta és que el CEPvi esdevingui un veritable pal de paller del debat sobre el territori i el paisatge, amb accions que permetin realçar el paisatge des del vessant estètic, paisatgístic i artístic. I, alhora, estudiar els diferents factors que, tot i no ser aparents, incideixen i afecten substancialment la vida i evolució dels nostres paisatges. El CEPvi vol contribuir a garantir el futur del paisatge vitivinícola en un context en què el canvi climàtic, el preu excessivament baix del raïm i les grans infraestructures amenacen el sector vitícola.

Des del CEPvi s’entén el paisatge com el resultat de la interrelació entre les persones i el medi. Per això, la nova junta vol aprofundir en l’anàlisi i estudi dels aspectes relacionats amb la societat, l’economia, la cultura i el medi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: