Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de Vilafranca obrirà l’activitat de cinema familiar al públic general

El Casal de Vilafranca oferirà a partir d’aquest diumenge l’activitat mensual de cinema familiar del seu Club Family oberta al públic general.

Ho farà de la mà de la distribuïdora Pack Màgic amb una prova pilot de dos pel·lícules: aquest diumenge a les 11:30h amb ‘El bosc de Haquivaqui’ i el diumenge 20 de juny, a la mateixa hora, amb ‘Al sostre del món’.

Salvador Casals apunta que obrir el cinema familiar a tothom també és un projecte els permet seguir creixent en valors.

En quatre anys, el Club Family s’ha consolidat tot incorporant valors a les seves activitats i creant el personatge d’En Calaf, que les dinamitza. En Calaf ha sorgit en memòria del conserge de l’entitat Antoni Calaf, una persona molt estimada al Casal que va treballar des del maig de 1923 fins a la seva jubilació als 75 anys i que ara pren vida per rebre els infants, familiaritzar-los amb l’espai i introduïr-los les pel·lícules.

L’activitat de cinema tindrà, de moment, una periodicitat mensual. Les sòcies i socis del Casal podran seguir gaudint gratuïtament d’aquesta activitat i les persones no associades, pagaran una entrada de 5€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: