Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

E-Connect arriba al final de la 2a edició amb la presentació de projectes

El concurs E-Connect arriba al final de l’edició 2020 – 2021 amb la presentació de projectes i el lliurament de premis.

L’Institut Eugeni d’Ors, en col·laboració amb els serveis de Promoció Econòmica i Educació de Vilafranca i la Federació Empresarial del Gran Penedès, ha organitzat la segona edició d’E-connect. Es tracta d’un concurs que premia idees emprenedores, innovadores i creatives de l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Vilafranca en resposta a reptes reals presentats per empreses o administracions.

El regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort parla de la importància de tenir en compte les idees dels joves, molt present en aquesta iniciativa.

Per la seva part, la directora de l’Institut Eugeni d’Ors, Dolors Arbós, destaca que l’ensenyament i l’empresa han d’anar de la mà.

En aquesta segona edició, els reptes d’E-Connect eren presentats per Ondunova, per conscienciar sobre la importància del cartró com a element clau per reduir el consum de plàstic; Entrem, per facilitar l’accés a la feina dels seus treballadors i treballadores, molts sense vehicle propi; i el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, per dinamitzar el comerç local i de proximitat.

Hi participaven diversos grups d’alumnes de l’Institut Eugeni d’Ors i l’escola Arsenal.

Els guanyadors del repte d’Ondunova han estat Lara Pavia, Jacint Bofill i Àlex Martí amb una campanya i un joc de cartes sota el lema ‘El cartró sempre guanya’. Gonzalo Nahuel, Rubén Marín i Oriol Rueda han guanyat amb el projecte ‘Selfdrive’ el repte d’Entrem ideant un sistema perquè treballadors i treballadores comparteixin cotxe per desplaçar-se a la feina. Finalment, Laura Rebollo, Mariona Alasraki i Xiao Miret han estat l’equip guanyador del repte del Servei de Promoció Econòmica amb un passaport adreçat als infants perquè coneguin el comerç de proximitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: