Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium ha lliurat els obsequis als alumnes de l’Alt Penedès guanyadors del Premi Sambori

Aquest any Òmnium Alt Penedès ha celebrat el dia de Sant Jordi el dissabte amb una parada a la plaça Sant Joan.

Aprofitant el punt Òmnium a Vilafranca es va fer el lliurament dels obsequis als alumnes de l’Alt Penedès guanyadors del Premi Sambori Òmnium. El president d’Òmnium a l’Alt Penedès, Jordi Parellada, va recordar que normalment s’organitza un acte per tota la Vegueria Penedès, però l’any passat, 15 dies abans de lliurar els premis a Vilanova del Camí, es va suspendre per culpa de la pandèmia. I aquest any es lliuraven a Vilafranca els guanyadors de l’Alt Penedès.

Els guanyadors d’enguany han estat Laia Castillo i Ivet Plans de 2n de primària de l’Escola Cristòfor Mestre i Lluc Martí de 4t de primària també de l’ Escola Cristòfor Mestre. També es va fer el lliurament dels premiats del 2020. La Ivet i la Núria Gallart de l’escola La Fassina de Mediona, la Bruna Puig de l’Institut Eugeni d’Ors, la Foix Peris del Montagut, la Jana Martí de Vedruna Sant Elies de Vilafranca, i la Montserrat Carrasco del Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: