Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Magí Camps ha parlat de l’ús correcte de la llengua en el cicle ‘Ús social del català’ d’Òmnium

Abans de la conferència es va fer entrega del Premi Sambori Òmnium a nivell nacional a l’alumna Ivet Plans Ferrer de l’escola Cristòfor Mestre.

Divendres passat el Consell Comarcal de l’Alt Penedès acollia l’acte ‘L’ús correcte d’una llengua: les traduccions, l’estil i les transgressions del català’ que anava a càrrec del filòleg i periodista Magí Camps. Es tractava de la tercera conferència del cicle ‘Ús social del català’ organitzat per Òmnium Alt Penedès. El principal objectiu de la xerrada de divendres era que la gent prengui consciència de que hem de parlar millor.

Abans de la conferència es va fer entrega del Premi Sambori Òmnium a nivell nacional. L’alumna Ivet Plans Ferrer, de l’escola Cristòfor Mestre de Vilafranca, finalista a la demarcació de la Vegueria del Penedès, ha estat reconeguda pel jurat nacional entre els participants de tot Catalunya com a guanyadora del 2n premi de la categoria cicle inicial. Ho explica el president d’Òmnium Cultural Alt Penedès, Jordi Parellada.
El Premi Sambori és un premi escolar de narrativa convocat per Òmnium Cultural que té per objectiu promoure l’ús literari del català a l’educació primària, secundària i postobligatòria d’escoles i instituts del Principat, la Franja, Andorra i Catalunya Nord. La impossibilitat d’organitzar una festa de lliurament, com és habitual, ha obligat a cada seu territorial d’Òmnium Cultural a fer l’entrega als seus alumnes premiats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: