Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jana Jubert, alumna de l’Eugeni d’Ors, guanya el Sambori 2015

L’alumna de 1r de Batxillerat Jana Jubert, de l’Institut Eugeni d’Ors, ha guanyat el primer premi del Sambori 2015 de narrativa, convocat per Òmnium Cultural.

En un acte celebrat a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona el passat divendres 29 de maig, la Jana va recollir el primer premi en la categoria de Batxillerat i Cicles, que va ser lliurat per la presidenta d’Òmnium, Muriel Casals. L’acte estava presentat pel periodista Jordi Gil i amenitzat pel grup de dansa urbana Brodas Bros. S’hi donaven els guardons als premis Pissiganya de poesia per a primària i als Sambori de narrativa per a primària i secundària: en total, hi han participat més de 100 000 estudiants de Catalunya, País Valencià i la Catalunya Nord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: