Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Fires de Maig s’han substituït per una campanya de promoció i una nova edició de Vilafrancs

Amb el lema ‘Fira’t al Maig’ s’ha presentat la campanya que durant tot el mes vol incentivar l’activitat econòmic en establiments i comerços de la vila amb una nova edició de Vilafrancs.

El regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, i l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, han presentat la proposta per aquest mes de maig que ve a substituir les Fires de Maig. Montfort ha recordat que després que l’any passat es fessin virtuals, per enguany s’ha considerat que no tenia sentit fer-les així ja que els comerços vilafranquins estan oberts. En el seu lloc s’ha optat per fer una campanya de promoció d’establiments de Vilafranca que es durà a terme durant tot el mes de maig.

Entre les propostes que s’han presentat hi ha engegar aquest mes de maig una nova campanya de Vilafrancs, que permetrà comprar vals fins a 50€ que es podran utilitzar en qualsevol dels establiments que s’adhereixin a la campanya. Montfort remarcava que aquesta edició s’ha obert a tota tipologia d’establiments de la vila.

A banda, el regidor ha explicat que com a novetat i amb la clara intenció de donar impuls al marketplace Vilafranca A Prop, hi ha la possibilitat de comprar fins a 50€ més de Vilafrancs Virtuals que només es podran utilitzar en els comerços que participen del marketplace.

Finalment, l’alcalde ha explicat que aquest 2021 s’ha tornat a adaptar el format de les Fires a la situació actual. Després de fer-les virtuals el 2020, ara es vol facilitar al comerç local una eina per poder mostrar el seu producte com si d’una fira a cel obert es tractés. Regull ha destacat també que a més en aquest cas el 100% dels expositors seran de Vilafranca.

Del 3 al 31 de maig ‘Fira’t al maig’ comptarà amb aquesta campanya de Vilafrancs , sortejos del sector de l’automoció i la maquinària agrícola i accions també del sector de la restauració del comerç de Centre Vila per ajudar a promoure el consum als establiments de la capital de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: