Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrícol viurà un Sant Jordi de ciència ficció, filosofia i poesia

El Centre Artístic Penedès L’Agrícol acull la presentació de les publicacions de Miquel Florido, Joan Cuscó i Clarasó i María Rodríguez Sandía, per celebrar la Diada de Sant Jordi.

La celebració literària anirà acompanyada d’un tas de vi i de cava, i es durà a terme els dies 20 i 23 d’abril a la Sala Kichner. Organitzada per la Secció literària de l’Agrícol, l’aforament serà limitat per tal de garantir la seguretat sanitària, i l’entrada es farà segons l’ordre d’arribada fins a completar la capacitat prevista.

L’acte es podrà seguir en directe per Instagram al compte @AGRICOL1876, i més endavant disponible a YouTube.

Els actes començaran el dia 20 d’abril amb la presentació de la novel·la de ciència ficció “Et recordaré” de l’escriptor quintinenc Miquel Florido. S’iniciarà a 2/4 de 8 del vespre.

El mateix dia de Sant Jordi a partir de 2/4 de 6 de la tarda a la Sala Kichner es farà un tast de vins, i a continuació la presentació de dos llibres. Primer “L’alè de Dionís”, de Joan Cuscó Clarasó, filòsof i musicòleg, i seguidament es farà la presentació del poemari “Estacions elementals”, de María Rodríguez Sandía, actriu, coach lúdica i poeta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: