Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa Anem al teatre porta el grup Xiula! a Vilafranca

Anem al teatre és una oportunitat d’apropar la música i les arts escèniques en directe als escolars i crear en el públic infantil l’hàbit d’assistir a espectacles i concerts des de ben joves.

Aquest dimecres a la tarda el Grup Xiula ha fet un concert a l’Auditori de Vilafranca per alumnes de cicle inicial en el marc del programa ‘Anem al teatre’, una proposta organitzada per la Diputació de Barcelona junt amb l’Ajuntament de Vilafranca i també els centres educatius.
L’espectacle transporta als nens i nenes dins del cos humà i els fa reflexionar sobre els hàbits alimentaris. És, segons el membre del grup Riqui Arjuna, una manera de fer arribar el missatge a través de la música.
El professorat de les escoles assenyala que la temàtica de l’espectacle és molt apropiada.
I els alumnes sortien de l’auditori molt satisfets.
El programa Anem al teatre és un projecte que impulsa la Diputació de Barcelona i que s’ofereix a totes les escoles de la demarcació de Barcelona. Cal Bolet i l’Auditori acullen la programació de l’Alt Penedès. També hi accedeixen escoles de les comarques del Baix Penedès i del Garraf. Les escoles seleccionen quins espectacles volen anar a veure i a partir d’aquí la Diputació distribueix i programa els espectacles segons la demanda.
Xiula! ha fet 2 passis del seu espectacle el dimecres a la tarda i el dijous al matí, és un dels grups amb més èxit en la franja d’edat infantil del panorama musical català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: