Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet i l’Auditori han acostat les arts escèniques a més de 5.800 alumnes de l’Alt Penedès

Aquest curs 2022-2023, el teatre Cal Bolet i l’Auditori Maria Rosa Juncosa han acollit quinze espectacles matinals de diferents gèneres i disciplines adreçats als centres educatius.

Més de 5.800 alumnes han assistit a les 27 funcions que s’han realitzat en total. Aquesta proposta és possible gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Vilafranca i el programa Anem al teatre de la Diputació de Barcelona, que pretén implementar l’oferta cultural estable per a l’alumnat de l’Alt Penedès i que és una «aposta de futur». Eva Bertran és tècnica de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

Bertran explica que la proposta d’espectacles ve de la Diputació de Barcelona a través d’una comissió.

En el cas de Vilafranca, per al públic dels cursos d’infantil i primària s’han ofert 2 espectacles de dansa, 4 de música, 2 de teatre, 1 de teatre i literatura, 1 de teatre musical i 2 de titelles. A secundària, batxillerat i cicles formatius se n’ha vist 1 de circ i 3 de teatre. El balanç de l’activitat per part d’escolars i mestres és molt positiu i sovint s’han de doblar funcions per atendre tota la demanda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: