Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cos humà i la música han estat els protagonistes de l’espectacle «Dintríssim» del grup Xiula

Diumenge al matí, l’Auditori de Vilafranca es va omplir de gom a gom per gaudir del darrer concert teatralitzat dels quatre músics de Xiula.

L’espectacle és un recorregut per l’interior del cos humà on els més petits i les seves famílies van poder descobrir alguns dels secrets i de les problemàtiques que s’amaguen en cadascun de nosaltres.

A través de la música, l’humor i acompanyats per projeccions anatòmiques sorprenents, els Xiula es van enfrontar al sucre, van vibrar amb els polls, van gaudir d’una meditació màntrica col•lectiva, van rapejar sobre la verdura i el peix, al mateix temps que van tractar altres temes que afecten a tots i totes, com els mocs o les pantalles. Es tractava d’una proposta amb melodies modernes i lletres crítiques en un espectacle molt interactiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: