Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup Xiula ha omplert d’alegria l’Auditori en dues funcions amb entrades exhaurides

L’espectacle Descontrol MParental va penjar el cartell d’entrades exhaurides a l’Auditori, tant en la funció matinal com en la vespertina.

El grup Xiula va oferir un doble concert aquest cap de setmana a l’Auditori de Vilafranca, amb l’espectacle Descontrol MParental. Doble funció amb entrades exhaurides, en les quals es va posar música als problemes familiars.

L’espectacle, amb gran presència de la música, es centra en els problemes dels pares i les mares. Xiula convida els més petits a entendre que als adults també els passen coses. Jan Garrido i Rikki Arjuna, integrants de Xiula, valoraven positivament les dues funcions de diumenge a l’Auditori.

Concert familiar gairebé terapèutic i interactiu. Concert en el qual els protagonistes conviden els espectadors a fer servir els telèfons mòbils. A través d’una app que els assistents fan servir des de la platea, es poden presentar temàtiques que Xiula passa a tractar en l’espectacle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: