Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou institut del barri del Molí d’en Rovira ha participat en la celebració del Dia de l’EDFC

Aquest dimecres, 28 d’abril, s’ha celebrat el Dia de l’Educació Física al Carrer, una iniciativa que vol mostrar a la societat com és l’actual Educació Física a les escoles.

Aplega estudiants, professors i voluntaris seguint el lema “Estil de vida actiu per a tots i per sempre”. Impulsada per professionals d’Educació Física vol seguir guanyant participants cada any. I enguany s’hi ha sumat també el nou institut Vilafranca 2, que es troba al barri del Molí d’en Rovira.
En aquesta ocasió, a més del carrer, degut a la covid s’han fet també activitats dins del centre, a les aules o fins i tot a casa. Es planteja una Educació Física integral i integradora, per a tots i per a tota la vida, com a base per instaurar uns hàbits saludables i un Estil de Vida Actiu.
Els objectius del Dia de l’Educació Física al Carrer són mostrar la importància de l’Educació Física pel desenvolupament integral i integrat en totes les edats. Donar a conèixer la nova Educació Física, integradora, variada i divertida o fomentar la pràctica d’activitats físiques variades i en companyia pel benestar físic, psíquic i social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: