Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Corpinnat segueix veient difícil un acord amb Clàssic Penedès

Corpinnat ha fet un balanç del 2020. Durant aquest darrer any ha patit un 19% de caiguda de les vendes a causa dels efectes de la pandèmia al sector de la restauració.

Aquest dilluns, en roda de premsa telemàtica, la marca col·lectiva Corpinnat ha fet un balanç econòmic del darrer any. Corpinnat ha patit un 19% de caiguda de les vendes a causa dels efectes de la pandèmia al sector de la restauració. Han passat de vendre 2 milions d’ampolles a vendre 1’7 milions. Malgrat tot, a Corpinnat són optimistes i valoren positivament haver aconseguit consolidar-se en aquests tres primers anys d’existència com a referent qualitatiu de grans vins escumosos del Penedès. Els dos presidents Xavier Gramona i Ton Mata han respost a les preguntes dels periodistes sobre la relació entre Corpinnat i Clàssic Penedès. Ton Mata explicava la dificultat d’arribar a un acord.

D’altra banda, Corpinnat també ha anunciat el naixement del primer Festival Gastronòmic que tindrà lloc entre el 15 de juny i el 15 d’agost. L’objectiu és ajudar al sector de la restauració a superar la crisi derivada de la pandèmia així com donar a conèixer els valors de la marca entre els consumidors. El festival s’organitza amb la col·laboració de més de seixanta restaurants de reconegut prestigi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: