Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bona acollida de les primeres visites a l’obra sonora ‘Dimonis’ de Cabosanroque

L’obra es podrà veure a la Sala dels Trinitaris fins al 9 de maig.

Aquest divendres a la tarda, van començar amb èxit les visites a l’obra sonora ‘Dimonis. Ex-orcismes i in-orcismes de Verdaguer’ basada en els quaderns del poeta JacintVerdaguer, que es troba ara mateix instal·lada a la Sala dels Trinitaris. La proposta artística està creada per la parella d’artistes sonors Cabosanroque, Laia Torrents i Roger Aixut, i pretén reflexionar sobre el fenomen de la possessió i les seves implicacions socials, estètiques, biològiques i fins i tot teatrals. Segons Cabosanroque són textos profundament actuals que, amb la situació provocada per la crisi sanitària de la Covid-19, ressonen encara amb més contundència.

‘Dimonis’ és una manifestació artística integrada per 10 instal·lacions plàstico-sonores i la relació entre elles que són el resultat de la recerca de 5 conceptes bàsics i les seves connexions: l’acte comunicatiu, el ritual, la NO correspondència entre continent i contingut, paral·lelismes amb la biologia i la pandèmia mundial de la Covid i formes de possessió. L’obra es podrà veure a la Sala dels Trinitaris fins al 9 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: