Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’exposició itinerant “No em va fer Joan Brossa” arriba a Vilafranca

L’exposició itinerant “No em va fer Joan Brossa” arriba a Vilafranca

La mostra itinerant “No em va fer Joan Brossa” s’inaugura aquest divendres a les vuit del vespre a la Sala dels Trinitaris.

L’obra ha estat produïda per cabosanroque, el festival Temporada Alta, el Teatre Nacional de Catalunya, la Institució de les Lletres Catalanes i la Fundació Lluís Coromina. Aquest projecte va obtenir una de les beques per a la recerca i la creació en l’àmbit de les arts visuals que va atorgar el Departament de Cultura l’any 2016.
“No em va fer Joan Brossa” és una gran instal·lació sonora i plàstica, formada per diferents elements quotidians extrets del seu context per representar els paisatges als quals fa referència Joan Brossa en la seva prosa dels anys 40 i 50. A més a més, es poden escoltar diferents fragments de la poesia escènica de la mateixa època, farcida d’al·literacions.
La intenció és crear una nova prosa objectual, d’interpretació lliure, que substitueixi els textos originals, però que alhora conservi oberta la potencialitat del seu significat i doni a l’espectador la llibertat de poder extreure la seva pròpia interpretació.
A la inauguració assistirà el grup cabosanroque, format pels artistes Laia Torrents i Roger Aixut, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Ricard Rafecas, i el coordinador de la Xarxa d’Arts Visuals de la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura, Juan Antonio Martínez.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: