Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament fa un bon balanç de la quinzena del xató i estudia poder mantenir la proposta

Aquest 2021 s’ha apostat per portar la festa del xató en format quinzena als restaurants de la vila que han volgut participar-hi, i s’han servit unes 1.100 racions.

Des de la regidoria de Promoció Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca valoren positivament aquesta proposta que s’ha fet enguany per adaptar la Festa del Xató a la situació de pandèmia. Anna Guixens, tècnica de Turisme de l’Ajuntament, considera que els 16 restaurants que han participat en la campanya han tingut força moviment en quan a venda de xató. Aproximadament s’haurien venut unes 1.100 racions, principalment per consumir al mateix restaurant. Les bones sensacions apunten a que es podria mantenir aquest format tot i que es recuperés la festa del Xató a la Rambla.

De les xifres que ha recollit l’organització se’n desprèn també que la majoria de les racions s’han venut en cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: