Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ajorna el Ple per la mort del familiar d’un regidor

Estava prevista la realització del Ple ordinari corresponent al mes de març de l’Ajuntament de Vilafranca. Però s’ha decidit ajornar-lo per la mort de Joan Sàbat, pare del regidor Pere Sàbat.

Aquest dimarts a la tarda estava prevista la realització del Ple ordinari corresponent al mes de març de l’Ajuntament de Vilafranca. Però s’ha decidit ajornar-lo per la mort de Joan Sàbat, pare del regidor Pere Sàbat.

Joan Sàbat era mestre jubilat, va ser durant molts anys professor de l’escola Mas i Perera de Vilafranca i era també membre actiu del Grup de Mestres del Penedès, a través del qual va impulsar el concurs de narració breu ‘És la tribu la que educa’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: