Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La segona edició de l’E-Connect que impulsa l’Eugeni d’Ors suma aquest any l’escola Arsenal

La segona edició del concurs ha sumat els alumnes de l’escola Arsenal que juntament amb els de l’Eugeni d’Ors hauran de donar resposta als reptes que els presentin les tres empreses que hi participin.

Aquesta setmana ha engegat aquesta segona edició del concurs d’emprenedoria que impulsa l’Institut Eugeni d’Ors de Vilafranca, i que compta amb la col·laboració dels departaments de Promoció Econòmica i d’Educació de l’Ajuntament, i la participació de diverses empreses del territori. A més, en aquesta segona edició hi participen a banda de més d’una vintena d’alumnes de l’Institut Eugeni d’Ors 9 alumnes de l’Escola Municipal d’Art Arsenal.

En la presentació telemàtica del projecte que es va fer el passat 9 de març, el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, ha destacat el suport de l’Ajuntament a aquest projecte que vol ser engrescador per els alumnes. Promoure l’emprenedoria i la formació al mateix temps que es potencia el lligam amb les empreses i la dinàmica de treball en equip entre els alumnes.

En un sentit similar, la regidora d’Educació Xell Montserrat comentava la importància de sumar aprenentatges relacionats amb el món real reforçant el vincle entre educació i empresa.

Una experiència que l’any passat va tenir una clausura precipitada a causa de la pandèmia, en un acte que es va fer a l’Enològica amb la participació de les tres empreses que hi van participar.

Des de l’Eugeni d’Ors, la seva directora Dolors Arboç destacava els efectes positius de propostes com aquesta per els centres educatius més enllà fins i tot dels lligams amb els món empresarial. Arboç apuntava els aprenentatges competencials i lligats a situacions reals, i sobre tot el treball col·laboratiu entre els alumnes.

Finalment el director de l’escola municipal d’art Arsenal, Albert Abella, es felicitava de poder participar en aquesta segona edició. L’Arsenal ja està acostumat també a treballar en relació amb el món empresarial, però Abella destacava el fet de poder col·laborar amb un altre centre educatiu.

Al llarg dels propers mesos els alumnes de l’Eugeni d’Ors i de l’Arsenal que participen en el projecte hauran de donar resposta a tres reptes que els plantejaran les tres empreses que participen enguany. Entrem, Ondunova i el Servei de Comerç de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: