Dilluns, 26 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Cabra o qui és Sylvia? iniciarà la gira per Catalunya al Teatre Cal Bolet

La Cabra o qui és Sylvia? iniciarà la gira per Catalunya al Teatre Cal Bolet

Després d’estar uns mesos programada a Barcelona, ara inicia a Vilafranca aquesta gira per diverses poblacions catalanes.

Aquest dilluns 5 d’abril, a les 7 de la tarda, es representarà al Teatre Cal Bolet de Vilafranca, l’obra de teatre ‘La Cabra o qui és Sylvia?’ del dramaturg nordamericà Edward Albee. L’obra, traduïda al català per Josep Maria Pou, iniciarà la seva gira per Catalunya al Teatre Cal Bolet, sent el primer teatre on es representarà en el format ‘a la italiana’, després d’haver estat mesos programada al Teatre Villarroel de Barcelona.

‘La Cabra o qui és Sylvia’ explica la història d’una família americana culta i progressista. En Martin, interpretat per Jordi Bosch, viu feliçment casat amb la Stevie, interpretada per Emma Vilarasau, i el seu fill Billy. Tota aquesta felicitat es veu trencada per l’arribada d’en Ross, un vell amic d’en Martin. Personatges interpretats respectivament per Roger Vilà i Jordi Martínez.

‘La Cabra o qui és Sylvia?’ va ser estrenada el 2002 i ha estat representada per diversos teatres de tot el món. Ha guanyat diversos premis internacionals, com el Drama Desk Award. L’any 2003 va ser finalista al premi Pulitzer en la categoria de Dramatúrgia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: