Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Gerard Quintana presenta a Vilafranca ‘L’home que va viure dues vegades’

Gerard Quintana presenta a Vilafranca ‘L’home que va viure dues vegades’

El dimecres dia 7 d’abril conversarà amb la periodista Clàudia Climent sobre la novel·la guanyadora del Premi Ramon Llull d’enguany.

El músic i escriptor Gerard Quintana presentarà ‘L’home que va viure dues vegades’ a dos quarts de vuit del vespre, a la sala d’actes de l’Escorxador. L’acte ha estat organitzat per La Cultural llibreria.
‘L’home que va viure dues vegades’ té un inici sorprenent, a les primeres pàgines el lector assisteix a la mort del protagonista de la novel·la mentre la seva família l’està esperant a Eivissa per iniciar les vacances. És l’any 1999 i aquest fet, com molts altres de la novel·la, connecta amb una tragèdia que va estar a punt de patir el mateix Gerard Quintana en aquesta illa.
Amb una trajectòria com a lletrista i cantant de pràcticament quaranta anys com a líder del grup de rock Sopa de Cabra, Gerard Quintana va debutar en la literatura fa tot just dos anys amb la publicació de la novel·la ‘Entre el cel i la terra’.
En compliment de les mesures anti-Covid, per assistir a la presentació del llibre cal fer una inscripció prèvia a La Cultural. L’aforament de la sals d’actes de l’Escorxador estarà limitat al 50% de la seva capacitat habitual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: