Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es preveuen obres de millora al camp de futbol de Sant Pau d’Ordal

Es preveuen obres de millora al camp de futbol de Sant Pau d’Ordal

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Subirats, l’estudi de millora del mur de pedra natural que separa el pati de la Parròquia amb el camp de futbol municipal de Sant Pau de l’Ordal.

Actualment, el mur presenta indicis que suggereixen que cal actuar-hi per garantir-ne l’estabilitat a llarg termini.
Les alternatives proposades en l’estudi contemplen l’estabilització del talús, bé mitjançant la retirada del mur de pedra seca i la seva restitució amb un mur de rocalla, o bé mitjançant la conservació de l’estructura existent implementant una pantalla de micropilons a l’extradós del mur actual. En les dues opcions contemplen implementar un sistema d’auscultació topogràfica en el mur actual abans no es dugui a terme el mur a fi i efecte de garantir l’estabilitat del mur actual. El cost de les actuacions previstes en el treball han estat estimades en 59.000 euros.
L’estudi de millora de talussos és una eina que, davant la demanda d’inversió en una infraestructura pública, analitza la seva necessitat, la dimensiona adequadament i ofereix diferents alternatives per a implantar-la, valorades tan tècnica com econòmicament. Aquests treballs serveixen per facilitar als gestors polítics la presa de decisions sobre una inversió a realitzar, prèviament a qualsevol actuació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: