Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convocat el Vè Premi Anna Maria de Saavedra

La Cultural i Andana convoquen el Vè Premi Anna Maria de Saavedra, que enguany també s’adreça als autors residents al Baix Penedès.

La Cultural Llibreria i Edicions i Propostes Culturals Andana, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, han convocat la cinquena edició del Premi Anna Maria de Saavedra per ajudar els escriptors residents a les comarques de l’Alt i el Baix Penedès a publicar la seva primera obra literària ja sigui de narrativa, teatre o poesia.

El període de presentació d’originals serà fins al dia 25 de juny a La Cultural llibreria i el veredicte es farà públic el 13 de setembre.

Un jurat format per escriptors, representants de la llibreria i de l’editorial seleccionarà la millor proposta literària per editar-la i distribuir-la a llibreries de tot el domini lingüístic de parla catalana, així com organitzar la seva presentació pública. En aquesta convocatòria només hi queden excloses, doncs, les obres adreçades a un públic infantil i juvenil, així com els assaigs acadèmics o científics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: