Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Comitè d’Empresa negocia amb Robert Bosch i Generalitat possibilitats de reindustralització

Segons comenten fonts del comitè, és cert que s’estan presentant projectes però de moment no hi ha cap en ferm ja que Robert Bosch no ha donat el vist-i-plau.

Segons ha avançat aquest dijous la directora general d’Indústria, Matilde Villarroya en un acte de la patronal FEGP, la Generalitat ha presentat a Robert Bosch una proposta per reindustrialitzar la fàbrica de Castellet i la Gornal. Penedès TV i Ràdio Vilafranca ens hem posat en contacte amb el Comitè d’Empresa interessant-nos per la qüestió i, segons comenten fonts del comitè, és cert que s’estan presentant projectes però de moment no hi ha cap en ferm ja que Robert Bosch no ha donat el vist-i-plau. S’ha creat una comissió tripartita formada per Robert Bosch, el Comitè d’Empresa i la Generalitat per negociar el capítol de reindustrialització que contempla l’acord al que es va arribar fa uns mesos. El que sí confirmen des del comitè, l’empresa està posant moltes traves per a arribar a cap acord. La propera trobada de la comissió serà el 30 de març. D’altra banda, demà divendres els treballadors i treballadores s’acostaran al Parlament de Catalunya per donar suport als companys de la planta de Lliçà d’Amunt que també tancarà properament, una fàbrica en la que treballen 336 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: