Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bars i restaurants consideren “insuficient” l’ampliació de l’horari de la restauració

Aquest dilluns entraven en vigor les noves mesures aprovades pel Procicat. El canvi principal és la unificació en una franja única dels horaris de la restauració. Així, bars i restaurants poden obrir ininterrompudament de dos quarts de 8 del matí a les 5 de la tarda.

Des del sector, consideren “insuficient” aquesta ampliació. El Juan Ramon Jiménez, propietari del restaurant L’Oca explica que no els ha suposat cap gran canvi.

Aquest establiment ubicat al carrer del Baltà de Cela de l’Espirall es nodria de personal i pacients de l’Hospital Comarcal. Expliquen que han notat també el descens del nombre de visitants al centre hospitalari. Jiménez reclama ajudes directes per part de l’Administració.

Ben a prop de l’Oca hi ha el restaurant Tramuntana. En aquest cas, abans de la pandèmia feien dinars i sopars. Aquesta ampliació els permet allargar mitja hora més el servei del migdia i no els serveix de gran cosa. El Marc Noia, propietari del restaurant Tramuntana, diu que fins que no hi hagi una ampliació d’aforament i es permetin fer sopars, no els sortiran els números. Noia confessava, de fet, que durant el primer confinament va decidir abaixar la persiana. Finalment, animat per la família, va decidir tirar endavant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: