Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Al voltant de 300 entitats, entre elles la FEGP, signen un manifest contra dels actes vandàlics

Reclamen un pacte de país per a la recuperació econòmica i creuen necessari que Catalunya disposi d’un govern estable el més aviat possible.

Aquest dijous Barcelona acollia una trobada d’unes 300 entitats diverses, però sobretot de caire comercial, per a signar un manifest per a rebutjar els actes incívics i vandàlics que han tingut lloc en les darreres setmanes a diferents ciutats de Catalunya, sense perdre de vista el dret a la manifestació. Una de les entitats signants és la Federació d’Empresaris del Gran Penedès, la seva presidenta Neus Lloveras explicava el perquè de l’adhesió.

A banda de demanar a les autoritats més contundència a l’hora d’aturar el vandalisme, creuen que és necessari un pacte de país per a la recuperació econòmica així com que Catalunya disposi d’un govern estable el més aviat possible.

D’altra banda, alguns membres de la FEGP consideren que al manifest li ha faltat recollir els motius pels quals s’estan efectuant aquestes manifestacions. Creuen que caldria reflectir que hi ha hagut un atac contra la llibertat d’expressió.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: