Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

PTV comença el seguiment del 14F amb un especial amb els candidats principals sobre el Penedès

Penedès TV i Ràdio Vilafranca ofereixen una programació especial de cara al 14F que comença amb un especial d’entrevistes sobre el Penedès als principals candidats.

Aquest vespre, a les 20:30h, Penedès TV emet el programa especial ‘Eleccions al Parlament de Catalunya 14F’. Conduït pel director de Penedès TV i Ràdio Vilafranca, Joan Beumala, i el cap d’informatius, Josep M. Soler, l’espai és un recull d’entrevistes als principals candidats i candidates dels partits que concorren a les eleccions d’aquest diumenge sobre temes directament relacionats amb l’Alt Penedès.

El programa comptarà amb dues reposicions, a la mitjanit i demà divendres a les 12h del migdia. També es podrà seguir la versió radiofònica de l’especial el divendres a les 22h.

Pel que fa al diumenge, Penedès TV i Ràdio Vilafranca faran un ampli seguiment de la jornada electoral amb un informatiu en directe a les 14h, i la cobertura del final de la jornada als col·legis electorals i a les seus dels partits. Penedès TV també serà una de les televisions participants a l’especial de La Xarxa que s’emetrà en directe a partir de les 21h.

Tota la informació recollida durant la jornada electoral es podrà seguir als informatius de l’endemà de les eleccions. Però abans hi haurà una edició especial de la tertúlia La Rambla, que s’emetrà després de la tertúlia d’esports del dilluns, a les 9h.

Finalment, aquest divendres es penjaran al Canal de YouTube de Penedès TV les entrevistes als candidats vilafranquins i altpenedesencs a les llistes del 14F que s’han pogut veure durant els darrers dies abans de la jornada de reflexió als informatius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: