Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Enoturisme impulsa fòrums territorials per l’estudi de necessitats formatives

Des d’aquesta setmana i durant tot el mes de març tindran lloc, de manera telemàtica, les sessions dels Fòrums territorials d’Enoturisme.

Sessions que s’emmarquen en l’estudi de necessitats formatives per detectar quines són les activitats i accions que el territori català detecta com a prioritàries per al futur del sector enoturístic català.

A través dels grups de treball dissenyats per a cada territori enoturístic, s’inicien les actuacions territorials que permetran conèixer de primera mà les realitats empresarials dels actors de cada territori i les necessitats de formació que aquests identifiquen. Tot plegat per afavorir un sector que pot tenir molt de futur.

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, de l’Ajuntament de Vilafranca , impulsa un estudi de la diagnosi de les necessitats formatives de l’Enoturisme a Catalunya, amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya i en el marc de la convocatòria de Programes de Suport al Desenvolupament Local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: