Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa porta una adaptació musical de Blancaneus i els 7 nans a Cal Bolet

El proper mes de març la Xarxa té la intenció de celebrar el seu 25è aniversari que s’acomplia fa un any però que a causa de la situació sanitària no va poder organitzar cap esdeveniment.

Diumenge al migdia Cal Bolet acollia un nou espectacle familiar programat per la Xarxa Vilafranca i creat per Magatzem d’Ars. L’espectacle ‘Blancaneus i els 7 nans’ que es va poder veure aquest diumenge és una adaptació musical del tradicional conte dels germans Grimm amb un toc d’humor i per a tota la família tal i com explicava l’Eva Calvo, tresorera de la Xarxa.

Les membres de la fundació explicaven que degut a la pandèmia i a les mesures sanitàries estan tenint força dificultats a l’hora de programar, sobretot en els períodes de confinament municipal. Reivindiquen també la necessitat de consumir cultura. Ho explicava la presidenta de la Xarxa, Laura Giménez.

El proper mes de març la Xarxa té la intenció de celebrar el seu 25è aniversari que s’acomplia fa un any però que a causa de la situació sanitària no va poder organitzar cap esdeveniment. Des de la Xarxa comenten que en els propers dies aniran anunciant a les xarxes socials les activitats que s’organitzaran a mode de celebració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: