Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jonatan Carbó presenta a l’Agrícol la xerrada ‘A Vilafranca, estem per orgues!’

Jonatan Carbó presenta a l’Agrícol la xerrada ‘A Vilafranca, estem per orgues!’

Aquest dissabte, 6 de febrer, a les 7 de la tarda dins del cicle ‘A l’Agrícol parlem de música’ l’organista vilafranquí Jonatan Carbó parlarà d’aquest instrument.

La xerrada s’ha vinculat amb el concert d’orgue que tindrà lloc aquest diumenge a 2/4 de 7 de la tarda a la Basílica de Sta. Maria a càrrec de Jaime González Sierra-Moreno. ‘A Vilafranca estem per orgues!’, és una xerrada on Jonatan Carbó endinsarà al món d’aquest instrument singular, molt present en la nostra tradició cultural, però alhora força desconegut. A través de la vivència d’un organista vilafranquí parlarà dels nombrosos camps que tenen a veure amb l’orgue, des de l’organologia i la història, fins als compositors i les seves obres. Donarà a conèixer el ric patrimoni organístic més proper, tot presentant la nova Associació d’Amics dels Orgues de Vilafranca que ha programat el concert que se celebrarà l’endemà a Santa Maria. Orientarà tant sobre el repertori com del protagonista del concert a la basílica.
Aquesta sessió es farà amb les mesures sanitàries pertinents i es limitarà l’aforament al 50%. Es pot fer reserva prèvia a i reserva concert a Sta. Maria a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: