Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cor Francesc Valls protagonitza el concert de Nadal de l’Aula d’Extensió Universitària

El Cor Francesc Valls, amb els vilafranquins Pere Lluís Biosca a la direcció i Jonatan Carbó a l’orgue, ha protagonitzat el concert de Nadal de l’Aula d’Extensió Universitària.

El cor Francesc Valls, dirigit per Pere Lluís Biosca i acompanyat per l’organista Jonatan Carbó va protagonitzar aquest dimecres a la tarda el concert de Nadal de l’Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Vilafranca. El concert tenia lloc al Fòrum Berger Balaguer, on es desenvolupa habitualment l’activitat de l’aula.

El cor de cambra Francesc Valls combina la interpretació de la polifonia religiosa de tots els temps amb obres inèdites conservades als arxius capitulars que són introduïdes a la litúrgia. La formació, constituïda per un grup d’entre 8 i 12 cantants professionals, participa setmanalment a les misses internacionals de la Sagrada Família amb un repertori de música sacra per a cor i orgue, del Barroc a l’actualitat.

Al concert d’aquest dimecres a Vilafranca, el repertori constava de dues parts: una primera de polifonia dels segles XVI i XVII i una segona amb nadales tradicionals.

Biosca reconeixia que li feia il·lusió dirigir el cor a Vilafranca.

Pere Lluís Biosca, a banda de ser el director titular del cor Francesc Valls de la Catedral de Barcelona, és professor de direcció coral als cursos de la Federació Catalana d’Entitats Corals i de l’Escola Superior del Taller de Músics. A partir del mes de setembre de l’any vinent assumirà la direcció del cor Madrigal de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: