Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC retreu al PSC la seva indefinició sobre el Quart Cinturó

Esquerra Republicana defensa que a les eleccions de diumenge s’hi decideix el model de Penedès. Per això, apunten els últims dies de campanya per fer evidents els diferents models. La candidata republicana

Lluïsa Llop retreu al PSC la seva indefinició sobre el Quart Cinturó i deixa clar que només una victòria d’Esquerra Republicana podrà frenar que aquesta infraestructura.

El suport al sector agrari és un dels puntals que Esquerra defensa com a model pel Penedès. Montse Espinosa va deixar clar que es necessita “un govern i una presidència seriosa, que actuï amb rigor i que estigui al costat de la pagesia i la cultura vitivinícola”. Els republicans es marquen l’objectiu de guanyar per primera vegada les eleccions a la comarca, al Penedès i al país, i per aquesta raó Jordi Ramos va fer una crida a la mobilització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: