Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
ERC apunta la necessitat de mantenir serveis públics i seguir lluitant per l’autodeterminació

ERC apunta la necessitat de mantenir serveis públics i seguir lluitant per l’autodeterminació

Els republicans consideren que la lluita per un avanç nacional és indestriable de la lluita per l’avenç social

La diputada i candidata a la reelecció Lluïsa Llop acompanyada dels candidats a les eleccionscatalanes Jordi Ramos i Anto Admetlla van presentar ahir dilluns el full de ruta a seguir per seguir millorant la vida dels penedesencs i penedesenques.

Els republicans consideren que la lluita per un avanç nacional és indestriable de la lluita per l’avenç social i que l’una no es pot entendre ni consolidar sense l’altre.

En aquest sentit, Lluïsa Llop posava de relleu les victòries obtingudes durant aquesta legislatura s’ha aconseguit l’eliminació de la sedició reformant el codi penal, els indults als presos polítics i ara l’amnistia.

De la mateixa manera reivindiquen que s’ha treballat per aconseguir la millora de les condicions de vida dels catalans i catalanes amb un, diuen, rècord d’inversió i augments pressupostaris per revertir les retallades.

Llop relatava que aquesta ha sigut la legislatura dels records. «Més metres que mai, més mossos que mai, més personal sanitari que mai, més ocupació que mai, rècord en inversió industrial a Catalunya i rècord d’exportacions», ha afirmat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: