Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC demana un pressupost addicional d’1 milió d’euros per a l’Hospital Comarcal

El PSC de Vilafranca demana al proper govern de la Generalitat 1 M€ més per a l’Hospital Comarcalde l’Alt Penedès per a reforçar els equips professionals.

Els socialistes també plantegen la necessitat de recuperar la Llei de Barris i el cofinançament dels programes d’ocupació per a joves. Aquestes propostes representarien 5 milions d’euros per a ampliar el Pla d’Intervenció Integral de Vilafranca i duplicar els plans d’ocupació per a joves. Els socialistes de Vilafranca han explicat en roda de premsa quines són les propostes que fan al proper govern de la Generalitat. El líder del PSC de Vilafranca, Francisco Romero, ha subratllat que la prioritat és la Sanitat Pública, per això s’ha demanat que es reverteixin les retallades que s’han fet a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès en aquests darrers anys.

Les altres propostes estan vinculades a accions municipals que l’equip de govern està portant a terme. En aquest sentit s’ha demanat que es recuperi la Llei de Barris, un programa que fa 10 anys es va plantejar per posar al dia els barris de les ciutats i fer front també a situacions de crisi econòmica.

El líder socialista recordava que a Vilafranca s’ha posat en marxa el Pla d’Intervenció Integral, un programa inspirat en la Llei de Barris, però que només compta amb finançament municipal. Romero demana que la Generalitat posi 5 milions d’euros a aquest pla, recuperant la Llei de Barris. Un altre de les propostes que s’ha fet arribar és la de donar suport als joves en la seva entrada al món laboral.

Romero assegura que plans com aquest són necessaris perquè els joves puguin començar la seva etapa dins el món professional aprenent i amb una estabilitat que els permeti desenvolupar-se el més ràpid possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: