Dilluns, 26 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle Platea del Casal comença aquest dissabte parlant de la guerra i els conflictes

El cicle s’inicia amb l’espectacle que es va haver de suspendre el passat mes de març, en l’inici de la pandèmia, ‘Maleïdes guerres’.

El gerent de la Societat La Principal El Casal ha presentat la segona edició d’aquest cicle, que presentarà durant els propers tres mesos acostarà tres propostes culturals centrades en parlar del conflicte i les guerres. Salvador Casals ha recordat que la primera edició del cicle es va haver de suspendre el mes de març de 2020 a causa de la pandèmia. Precisament ara es reprendrà el cicle amb aquella obra que no es va poder veure el març passat, ‘Maleïdes les guerres’.

Casals explica que en aquesta edició, encara en situació de pandèmia, s’ha volgut adaptar el format intentant mantenir l’esperit d’espectacle de petit format i proximitat. S’ha canviat l’espai de la sala 1, per portar els espectacles a la platea del teatre, col·locant els espectadors en un semicercle al voltant de l’escenari.

Aquesta primera proposta es podrà veure aquest dissabte a les 8 del vespre. Les següents seran el dia 27 de març, amb ‘Els darrers dies de la Catalunya Republicana’; i el 10 d’abril amb ‘Isabel cinc hores’.

Les entrades es poden adquirir a les oficines del mateix Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: