Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Càritas de Vilafranca reobre el magatzem de mobles solidaris a l’Espirall

El local de mobles solidaris està obert al públic els dimarts, dimecres i dijous de 10h a 12h.

Des d’aquest dimarts ja es pot tornar a fer ús del magatzem de mobles solidaris que té Càritas Interparroquial de Vilafranca. El principal canvi és la ubicació que ha passat de situar-se al carrer Santa Digna a obrir-se al carrer de Les Cabanyes num. 7 del barri de l’Espirall. L’obertura oficial, però, va ser aquest dilluns a la tarda i va comptar amb alguns voluntaris així com la visita del director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, Ramon Carbonell i els regidors de l’Ajuntament de Vilafranca Aureli Ruiz i Lourdes Sánchez. El projecte porta molts anys en funcionament a la vila i amb els beneficis recaptats s’ajuda a aquelles persones més necessitades, tal i com explica un dels voluntaris de Càritas Pere Marcè.

Mobles Solidaris és un projecte que funciona molt bé a Vilafranca i que, en moments de crisi com els actuals, encara té més raó de ser. Ho explicava el director de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, Ramon Carbonell.

El projecte de mobles solidaris s’emmarca en el conjunt de projectes que Càritas porta duent a terme durant anys a Vilafranca. Entre ells estan el projecte educatiu CAIF, el programa d’habitatge social en el qual trobem el Centre d’Acollida Abraham o el treball social d’acompanyament a persones, infants i famílies. El local de mobles solidaris està obert al públic els dimarts, dimecres i dijous de 10 a 12.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: